Kooptácia a voľba predsedu do výboru ZO SZV Bratislava, pozvánka na prednášku Právo a právne predpisy vo včelárení

Priateľky a priatelia včelári,
dovoľujem si vás pozvať na prvú členskú schôdzu ZO SZV Bratislava po vyhlásení korona krízy spojenú s prednáškou na tému Právo a právne predpisy vo včelárení od Ing. Jozefa Gandžalu.

Súčasťou členskej schôdze bude aj kooptácia a voľba predsedu do výboru ZO SZV Bratislava, preto vás chcem poprosiť o dochvíľnosť.
Rovnako chcem požiadať všetkých nových záujemcov o prácu(funkciu) vo výbore ZO SZV Bratislava aby sa prihlásili Štefanovi Užákovi a mne.

Aktuálne máme najmä v Bratislave, ale aj v jej okolí(Senec) nedostatok AUVL.
Preto chcem poprosiť nových záujemcov(skusených včelárov) o prácu asistenta veterinárneho lekára aby sa prihlásili, zavoláme ich na výbor ZO SZV Bratislava a potom ich prihlásime na plánované školenie nových AUVL ktoré bude na Včelárskej Paseke.

Pozor: S ohľadom na stále prebiehajúcu aktuálnu krízu s Covid 19 vás prosím dodržiavať nariadenia a odporúčania Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky:  tj dezinfikovať si ruky, nosiť rúško a dodržiavať odstup. Poprosím aby si včelári vždy medzi sebou nechali aspon jedno miesto volné pokiaľ nie sú z rovnakej domácnosti a pri vstupe do Auly si dezinfikovali ruky.

Stretávame sa v utorok 8.9.2020 v štandardnom čase 17:00 na štandardom mieste t.j. v Aule SVPS na Botanickej 17. Bratislava.

 

S pozdravom

Ing. Adam Sadovský

člen výboru ZO SZV Bratislava